Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  O nama  >  Upravno vijeće  >  Sjednice održane u 2013. godini  >  11. sjednica Upravnog vijeća održana 26. veljače 2013.  >  Priopćenje sa 11. sjednice Upravnog vijeća
Zadnja izmjena: 06.05.2013.

Priopćenje sa 11. sjednice Upravnog vijeća

 
Priopćenje sa sjednice
Zagreb, 26. veljače 2013. održana je 11. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Plan rada Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za 2013. godinu.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvaća Izvješće Centralne inventurne komisije o provedenom godišnjem popisu imovine i obaveza Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa stanjem na dan 31.12.2012. godine.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prima na znanje Odluku Vlade Republike Hrvatske o posebnom načinu raspolaganja dionicama društva Brodograđevna industrija Split d.d., Split iz portfelja Republike Hrvatske od 21. veljače 2013. godine te postupa prema istom.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donosi Pravilnik o najmu stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Okvirnog sporazuma sa ponuditeljima PRISTAN D.O.O. iz Zagreba i RETEL d.o.o. iz Zagreba i Ugovora broj 1. s odabranim ponuditeljima PRISTAN d.o.o., iz Zagreba o nabavi usluga popravka i održavanja opreme za žičanu telefoniju u sustavu telefonskih centrala Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune Uvjeta i načina korištenja sredstva za provođenje mjera iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanje za 2011. i 2012. godinu koje su u nadležnosti Hrvatskog zavod za zapošljavanje.