Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  O nama  >  Upravno vijeće  >  Sjednice održane u 2012. godini  >  4. sjednica Upravnog vijeća održana 10. srpnja 2012.  >  Priopćenje sa 4. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje
Zadnja izmjena: 07.05.2013.

Priopćenje sa 4. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje

Zagreb, 10. srpnja 2012. održana je 4. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izvješće o imovini u vlasništvu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ne prihvaća Zahtjev za osnivanje ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Vinkovci sa sjedištem u Gunji.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost v.d. ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. K5-344/1-13/12 o nabavi računalno infrastrukturne opreme za potrebe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s Nositeljem Ponude Zajednice ponuditelja COMPING d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost v.d. ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Okvirnog sporazuma i Ugovora broj 1 o nabavi usluga održavanja komunikacijske infrastrukture ispostava za rad u „Privatnoj mreži“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s Nositeljem Ponude Zajednice ponuditelja INOVATIC ICT d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost v.d. ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. 3 o nabavi usluga za održavanje softvera instaliranog u informacijskom sustavu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s Ponuditeljem IN2 d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost v.d. ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. 344/1-16/12 o nabavi usluga za razvoj i nadogradnju korisničke programske opreme s Nositeljem Ponude zajednice ponuditelja IN2 d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost v.d. ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. 344/1-01/12 za nabavu tonera i tinti za potrebe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2012. godinu s odabranim Ponuditeljem BIRODOM d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune u Uvjetima i načinima korištenja sredstava za provođenje mjera iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu koje su u nadležnosti Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.