Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  O nama  >  Upravno vijeće  >  Sjednice održane u 2012. godini  >  7. sjednica Upravnog vijeća održana 31. listopada 2012.  >  Priopćenje sa 7. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje
Zadnja izmjena: 07.05.2013.

Priopćenje sa 7. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje

Zagreb, 31. listopada 2012. održana je 7. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune u Uvjetima i načinima korištenja sredstava za provođenje mjera iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu koje su u nadležnosti Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dalo je suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. 2 za nabavu telekomunikacijskih usluga – javna govorna usluga u nepokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži s ponuditeljem Metronet Telekomunikacije d.d.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Izmjene i dopune Pravilnika o evidencijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene Pravilnika o unutarnjem ustroju i sistematizaciji radnih mjesta s koeficijentom složenosti poslova u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.
Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za zakup nekretnine u donjoj Čemernici te je primilo na znanje Izvješće o imovini u vlasništvu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za listopad 2012. godine.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje primilo je na znanje informaciju o evaluaciji programa profesionalnog usmjeravanja Moj izbor.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje primilo je na znanje Izvješće o aktivnostima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Europskoj mreži politika cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja (ELGNP).

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku o uvjetima i načinu isplate novčane naknade u jednokratnom iznosu.