Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  O nama  >  Upravno vijeće  >  Sjednice održane u 2011. godini  >  31. sjednica Upravnog vijeća održana 15. rujna 2011.  >  Priopćenje sa 31. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje
Zadnja izmjena: 08.05.2013.

Priopćenje sa 31. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje


Zagreb, 15. rujna 2011. održana je 31. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izvješće o radu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za vrijeme mandata ravnateljice Ankice Paun Jarallah u razdoblju od travnja 2007. do rujna 2011. godine.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se prihvaćaju izmjene Uvjeta i načina korištenja sredstva za provođenje mjera iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prema Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanje za 2011. i 2012. godinu.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se raspisuje javni natječaj za prodaju/zamjenu proizvodno-skladišnog prostora - hale u Donjoj Čemernici bb, Topusko ("ECONSAT") u vlasništvu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se raspisuje javni natječaj za prodaju/zamjenu proizvodno-skladišnog prostora u Ozlju u vlasništvu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se raspisuje javni natječaj za prodaju/zamjenu proizvodno-skladišnog prostora - hale u Molvama/pokretanje parničnog postupka radi predaje u posjed hale u Molvama.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za sklapanje Okvirnog Sporazuma broj 344-01/10-01/02 i Ugovora broj 1. za nabavu rezerviranih i univerzalnih poštanskih usluga za potrebe Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Okvirnog Sporazuma i Ugovora broj 1. za nabavu javne govorne usluge u nepokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Okvirnog Sporazuma i Ugovora broj 1. za nabavu telekomunikacijskih usluga prijenosa podataka i pristupa Internetu.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za sklapanje Ugovora o nabavi tonera i tinti za potrebe Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za 2011. godinu, br. 344/2-10/11.