Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  O nama  >  Upravno vijeće  >  Sjednice održane u 2011. godini  >  33. sjednica Upravnog vijeća održana 07. studenog 2011.  >  Priopćenje sa 33. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje
Zadnja izmjena: 08.05.2013.

Priopćenje sa 33. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje

 Zagreb, 07. studenog 2011. održana je 33. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se  sklapa Ugovora o radu sa ravnateljicom Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje gđom Ankicom Paun Jarallah, Odluku o plaći ravnateljice Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje i  odluku o stambenom zbrinjavanju ravnateljice Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora o upravljanju dionicama i poslovnim udjelima u vlasništvu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje s Agencijom za upravljanje državnom imovinom.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za osnivanje prava služnosti puta te održavanja i postavljanja komunalnih instalacija i priključaka na dijelu nekretnine u vlasništvu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje za sklapanje Okvirnog sporazuma i Ugovora broj 1 za nabavu telekomunikacijskih usluga - elektroničke komunikacijske usluge u pokretnoj mreži broj 344-01/11-01/04.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku kojom se prihvaća prijedlog za otpis informatičke opreme Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.