Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte područnih ureda:
Kontakti područnih ureda

Početna  >  EURES  >  EURES kontakti u Hrvatskoj
Zadnja izmjena: 15.09.2014.

EURES kontakti u Hrvatskoj


Dobili ste ponudu za posao, no niste sigurni je li vjerodostojna? Ne znate kome se možete obratiti za informacije o priznavanju kvalifikacija? Želite se prijaviti za informiranje o EURES-u i korištenju EURES portala? U suradnji s kolegama iz drugih država članica za Vas ćemo provjeriti vjerodostojnost poslovne ponude, uputiti Vas na nadležna tijela ili web stranice s informacijama od Vašeg interesa, uputit ćemo Vas kako pronaći tražene informacije na EURES portalu.

EURES savjetnici pružaju informacije putem elektronske pošte, telefona, te u osobnom kontaktu (grupnom ili individualnom). Nakon inicijalnog upita procijenit ćemo koji tip usluge najbolje odgovara Vašim potrebama. Obratite se EURES savjetniku zaduženom  za županiju Vašeg prebivališta!

Zanimaju vas informacije o tome koje su nam države otvorile svoje tržište rada, a u kojima nam je i dalje potrebna radna dozvola? Želite saznati koje mogućnosti nudi EURES portal? Odgovore na svoja pitanja pronaći ćete u kategoriji EURES za tražitelje zaposlenja.

Poslodavac ste koji želi koristiti princip slobodnog kretanja ljudi? Imate ciljane potrebe za radnicima s tržišta rada neke od članica EURES mreže? Ne znate kako doći do izvornih govornika stranih jezika koji su nužni u vašem poslu? O uslugama koje EURES u Hrvatskoj pruža poslodavcima saznajte više u kategoriji EURES za poslodavce.

U nekim situacijama EURES organizira selekcijske postupke ili projekte zapošljavanja, obično u slučajevima kada postoji potreba za većim brojem radnika kod određenog poslodavca ili kada na određenom tržištu postoji veći broj poslodavaca koji imaju potrebe za istim ili sličnim profilom radnika. Takva je praksa vrlo česta kod sezonskog zapošljavanja, primjerice u ugostiteljstvu i turizmu. Potrebne informacije o takvim projektima, aktualnim i prošlim, pronaći ćete u kategoriji EURES projekti i selekcije kandidata.

Čuli ste za Europske dane poslova i želite saznati više o njima? Želite sudjelovati na nekom od takvih događanja? Svakako posjetite kategoriju Europski dani poslova.
Želite saznati više o traženju posla i specifičnostima kod prijavljivanja za posao u pojedinim europskim zemljama? Zanimaju vas informacije o vašim pravima koja imate kao građanin Europske unije? Brošure s ovim i mnogim drugim informacijama potražite u kategoriji EURES publikacije.

Čvrsto ste odlučili potražiti posao na europskom tržištu rada? Želite steći međunarodno iskustvo? Spremate se na sezonski rad? U tijeku traženja posla, kod pregovora s poslodavcem, prije odlaska ili prije povratka u Hrvatsku javljat će vam se brojna pitanja. Kako biste dobili odgovore na svoja pitanja i razjasnili nedoumice, konzultirajte kategoriju EURES savjeti i informacije. Osim brojnih korisnih informacija i poveznica na izvore informacija na mrežnim stranicama nadležnih institucija, pronaći ćete i odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ako ovdje niste pronašli traženi odgovor, pošaljite upit EURES savjetniku zaduženom za županiju u kojoj živite.

 


  
EURES OSIJEK
Hrvatski zavod za zapošljavanje, PU Osijek
Tel. 00385 (0)31 207 337, 00385 (0)31 252 512
e-pošta: EURES-Osijek@hzz.hr

Brodsko – posavska
Osječko –baranjska
Požeško – slavonska
Virovitičko – podravska
Vukovarsko – srijemska

EURES SPLIT
Hrvatski zavod za zapošljavanje, PU Split
Tel. 00385 (0)21 310 536, 00385 (0)21 261 130
e-pošta: EURES-Split@hzz.hr

Dubrovačko – neretvanska
Splitsko-dalmatinska
Šibensko-kninska
Zadarska

EURES RIJEKA
Hrvatski zavod za zapošljavanje, PU Rijeka
Tel. 00385 (0)51 406 124, 00385 (0)51 406 105
e-pošta: EURES-Rijeka@hzz.hr

Istarska
Karlovačka
Ličko-senjska
Primorsko-goranska
Sisačko-moslavačka


EURES VARAŽDIN
Hrvatski zavod za zapošljavanje, PU Varaždin
Tel. 00385 (0)42 401 524
e-pošta: EURES-Varazdin@hzz.hr

Bjelovarsko-bilogorska
Koprivničko-križevačka
Krapinsko-zagorska
Međimurska
Varaždinska

 

EURES ZAGREB
Hrvatski zavod za zapošljavanje, PU Zagreb
Tel. 00385 (0)1 4699 959
e-pošta: EURES-Zagreb@hzz.hr

Grad Zagreb
Zagrebačka
Za sve upite, možete nas kontaktirati i na: eures_hr@hzz.hr
Pratite nas na