Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Zadnja izmjena: 17.07.2013.

Priopćenje sa sjednice

U Zagrebu je 05. srpnja 2013. održana 17. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune Uvjeta i načina korištenja sredstva za provođenje mjera iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanje za 2011. i 2012. godinu (primjena do 31. prosinca 2013. godine) koje su u nadležnosti Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje na temelju Izvješća o imovini u vlasništvu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje donijelo je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za prodaju nekretnine u Donjoj Čemernici, Odluku o raspisivanju javnog natječaja za zakup nekretnine u Donjoj Čemernici te Odluku o raspisivanju javnog natječaja za prodaju proizvodno –skladišnog prostora u Ozlju.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Sporazuma broj 2 o nabavi usluga za održavanja komunikacijske infrastrukture ispostava za rad u „Privatnoj mreži“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje temeljem Okvirnog sporazuma broj 344/2-01/12 s odabranom zajednicom ponuditelja INOVATIC ICT d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune Pravilnika o korištenju službenih vozila, mobilnih telefona i sredstava reprezentacije.