Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Zadnja izmjena: 30.09.2013.

Priopćenje sa sjednice

U Zagrebu je 23. rujna 2013. održana 20. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje donijelo je Pravilnik o zaštiti od požara.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora o nabavi poštanskih usluga za potrebe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s odabranim ponuditeljem HP – Hrvatska pošta.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. 1519/2013 o nabavi licenci za programsku opremu Microsoft za potrebe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s odabranim ponuditeljem CompING d.o.o..

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora „ključ u ruke“ o nabavi radova izvođenja Faze 1 (Poslovni prostor 2) i Faze 3 (Poslovni prostor 3) radova rekonstrukcije dijela stambeno-poslovne građevine na adresi Trg hrvatskih pavlina 4 i Marina Tartaglie 2 i 2A u Zagrebu, s odabranim ponuditeljem C.S.P. d.o.o.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje prihvatilo je Izmjene i dopune Uvjeta i načina korištenja sredstva za provođenje mjera iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanje za 2011. i 2012. godinu (primjena do 31. prosinca 2013. godine) koje su u nadležnosti Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora o kupoprodaji nekretnine u Donjoj Čemernici po kupoprodajnoj cijeni u iznosu od 1.776.688,45 kn s odabranim ponuditeljem LOGITIM GRUPA d.o.o.