Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Zagrebačka i Grad Zagreb  >  Otvoren je Plavi ured – Poduzetnički centar Grada Zagreba
Zadnja izmjena: 27.08.2015.

Otvoren je Plavi ured – Poduzetnički centar Grada Zagreba

Plavi ured - Poduzetnički centar Grada Zagreba službeno je otvorio svoja vrata zagrebačkim poduzetnicima i svima koji to žele postati, na adresi ulica Valentina Vodnika 12/2, u samom središtu Zagreba s ciljem pružanja besplatne stručne podrške poduzetnicima u brojnim segmentima poslovanja.
 
Poduzetnički centar dobio je i svoj službeni naziv Plavi ured. Djelovat će kao nova poslovna jedinica u sklopu Razvojne agencije Zagreb, dok će Agencija i dalje nastaviti poslovati na postojećoj adresi Dragutina Golika 63 na Drvinju.
 
“U stručnom timu Plavog ureda za početak će raditi šest osoba. To su stručnjaci koji pokrivaju različita područja: bespovratne potpore, samozapoąljavanje, EU fondovi, projektni menadžment, financije, inovacije, marketing, pravo, prodaja, odnosi s javnošću … Uglavnom radi se o ljudima koji već godinama rade s poduzetnicima svih razina, kao mentori, edukatori, savjetnici. Uspostavili smo i mrežu vanjskih suradnika, stručnjaka. Suradnja s potpornim institucijama izrazito je važna za Plavi ured. Potporne institucije aktivno će sudjelovati u organizaciji okruglih stolova, rasprava i predstavljati primjere dobre poduzetničke prakse. Sve usluge Plavog ureda bit će besplatne", izjavila je Tamara Didak, voditeljica Poduzetničkog centra Grada Zagreba.
 
Plavi ured već je pripremio edukaciju za poduzetnike početnike kroz Startup akademiju planiranu za 10.3.2015. koja je već popunjena, a sljedeću organiziraju u travnju.
 
Prijave na edukacije i savjetovanja na info@plaviured.hr.