Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Virovitičko-podravska  >  Svečana dodjela uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za jednostavne poslove u zanimanju mesar
Zadnja izmjena: 21.08.2017.

Svečana dodjela uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za jednostavne poslove u zanimanju mesar

 
  
U prostoru HZZ Područnog ureda Virovitica svečano su dodijeljena uvjerenja o stručnoj osposobljenosti  za jednostavne poslove u zanimanju  mesar.

Podjeli uvjerenja o stručnoj osposobljenosti nazočili su predstavnici  Pučkog otvorenog učilišta Aspekt iz Virovitice, Ivica Kiš i Andreja Volenik te v.d. predstojnica  HZZ Područnog ureda Virovitica Lahorka Weiss sa suradnicama.

Stručno osposobljavanje nezaposlenih osoba za jednostavne poslove u zanimanju mesar  organizirao je HZZ  Područni ured Virovitica, a provelo ga je Pučko otvoreno učilište Aspekt. Osposobljavanje je uspješno završilo 16 nezaposlenih osoba, polaznika osposobljavanja.

Polaznicima stručnog osposobljavanja kroz projekte Europske unije HZZ Područni ured Virovitica financirao je troškove obrazovanja, liječničkog  i sanitarnog pregleda te troškove novčane pomoći za vrijeme pohađanja osposobljavanja.

Provedenim stručnim osposobljavanjem, polaznici su stekli potrebna teorijska i praktična znanja za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju mesar, a time i mogućnost za zapošljavanje u klaonicama i mesnicama na  području naše Županije.