Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Primorsko-goranska  >  Dan karijera na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji
Zadnja izmjena: 26.06.2017.

Dan karijera na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji

   
U sklopu Dana karijera u Opatiji održanog 02. ožujka 2017. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu predstojnik HZZ RU Rijeka Željko Marković održao je prezentaciju o stanju na tržištu rada s naglaskom na kretanja u ponudi i potražnji za turistička i ugostiteljska zanimanja naše regije.


Manifestacija je organizirana u suradnji s Udrugom bivših studenata fakulteta Alumni FMTU. Na taj način Fakultet  želi doprinijeti povezivanju studenata i hotelijera kako bi se studentima realno i iz prakse prikazale mogućnosti tržišta rada, a tvrtkama ukazala mogućnost selekcije kadrova i prezentiranja svojih poslovnih prilika.

Sadržaj manifestacije obuhvaćao je, osim prezentacije HZZ-a, panel diskusiju kojoj su prisustvovali brojni studenti i bivši studenti, a prezentacije na kojima se temeljila diskusija tematski su obuhvaćale pitanje Kako sam sa FMTU-ovom diplomom ostvario uspješnu karijeru  te očekivanja studenata i očekivanja poslodavaca.
 


Na Danu karijera sudjelovala su brojna hotelska poduzeća na čijim su štandovima studenti dobili mnogo korisnih informacija o mogućnostima zapošljavanja.