Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Požeško-slavonska  >  Sudjelovanje na edukaciji „Vještine upravljanja projektom“
Zadnja izmjena: 20.10.2017.

Sudjelovanje na edukaciji „Vještine upravljanja projektom“Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je dvodnevnu edukaciju na temu „Vještine upravljanja projektom“. Edukacija je održana 26. i 31. svibnja 2017. u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije a provela ju je predavačica Željka Gomuzak Anić iz tvrtke Snaga ideje d.o.o. u sklopu projekta „Zajedno do razvoja“. Kako je edukacija bila namijenjena djelatnicima jedinica lokalne samouprave i ostalih javnopravnih tijela, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Požega su predstavljali gđa. Martina Keller, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata te g. Dražen Pavić, savjetnik za zapošljavanje.
Cilj ovakvih edukacija je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova. Sudionici edukacije su kroz teoretski i praktični dio upoznati s pravilima komunikacije, timskog rada, izradom plana i upravljanje rizicima.