Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Krapinsko-zagorska  >  Otvoren jubilarni, 25. Zagorski gospodarski zbor
Zadnja izmjena: 15.11.2017.

Otvoren jubilarni, 25. Zagorski gospodarski zbor


U četvrtak, 7. rujna 2017. godine u Krapini je u sklopu 52. Tjedna kajkavske kulture otvoren jubilarni, 25. Zagorski gospodarski zbor.
 
Ovogodišnje izdanje Zagorskog gospodarskog zbora održava se na više od 5.000 m2 zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole Ljudevit Gaj Krapina, u drvenima izložbenim kućicama na Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda te u prostorima Srednje škole Krapina. Izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetioci mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama. Za vrijeme izložbe održava se okrugli stol na aktualne teme iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetioci izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete uz, dakako, kvalitetna vina te bogat zabavni i kulturno-umjetnički program. Organizatori ove gospodarske izložbe, koja je također i prodajnog karaktera, su Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, HGK Županijska komora Krapina, Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina. Svake godine u organizaciji sudjeluje i jedna županija-partner, a nakon što je to prošle godine bila Šibensko – kninska županija, ove godine partner je Istarska županija.
 
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina i ove godine u ulozi izlagača promovira usluge, a naročito mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Zavoda.