Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  Aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u sklopu 11. tjedna cjeloživotnog učenja
Zadnja izmjena: 29.09.2017.

Aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u sklopu 11. tjedna cjeloživotnog učenjaAgencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima i ove godine organizira 11. Tjedan cjeloživotnog učenja koji se obilježava od 2. do 8. listopada 2017. godine.
 
Tjedan cjeloživotnog učenja je UNESCO-ova inicijativa pokrenuta 1999. godine, koja se svake godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.
 
U sklopu ovogodišnjeg jedanaestog Tjedna cjeloživotnog učenja organizirat će se nekoliko stotina događanja diljem Republike Hrvatske koji su usmjereni na promociju obrazovanja i učenja. Građani će tako moći posjećivati besplatne radionice, predavanja, okrugle stolove i koncerte, a niz obrazovnih ustanova otvorit će svoja vrata te tako omogućiti potencijalnim polaznicima upoznavanje s mogućnostima obrazovanja koje nude.
 
Jedan od partnera u provedbi Tjedna cjeloživotnog učenja je i Hrvatski zavod za zapošljavanje koji se sa svojim ispostavama i CISOK centrima diljem Republike Hrvatske uključuje u kampanju. U narednom tjednu provodit će se više od 100 različitih aktivnosti usmjerenih na promociju učenja i obrazovanja, razvijanje vještina upravljanja karijerom, upoznavanje s trendovima na tržištu rada, mogućnostima obrazovanja i sl., u cilju povećanja zapošljivosti, spremnosti na aktivno traženje posla i cjeloživotno učenje.
 
Sve aktivnosti su besplatne, zanimljive i namijenjene svim zainteresiranim građanima, posebice onima koji žele naučiti više o sebi i svijetu rada, kao i o mogućnostima i načinima razvoja svoje karijere.

Više o samoj kampanji možete pronaći na mrežnoj stranici www.cjelozivotno-ucenje.hr, dok pregled aktivnosti u organizaciji Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje pronađite ovdje.