Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Brodsko-posavska  >  Održan 10. Sajam poslova Brodsko-posavske županije
Zadnja izmjena: 20.11.2017.

Održan 10. Sajam poslova Brodsko-posavske županije


 
U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Slavonski Brod u četvrtak 16. studenoga 2017. godine u Športskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu održan je jubilarni 10. Sajam poslova Brodsko-posavske županije.

Sajam je održan pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog  Broda i Brodsko-posavske županije, a pod medijskim pokroviteljstvom  Slavonsko-brodske televizije, Soundset Broda i Radio 92 fm-a . Podršku u organizaciji i održavanju Sajma dali su lokalni partneri Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Slavonski Brod, Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Brodsko-posavske županije i  CTR Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. kao i  sponzori Sajma  Securitas Hrvatska d.o.o. i Općine Garčin, Gundinci, Nova Kapela i Podcrkavlje.

Sajam je održan s ciljem ostvarivanja direktnog kontakta između poslodavaca i osoba koje traže posao. Na Sajmu su sudjelovala 54 izlagača, a posjetilo ga je oko 1300 posjetitelja. Svečano ga je otvorio župan Brodsko-posavske županije dr.sc. Danijel Marušić, dr.med.vet.

U okviru Sajma su održani Okrugli stol Mjere aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjeru Osposobljavanje na radnom mjestu i Radionica Mogućnosti obrazovanja odraslih na području Brodsko-posavske županije.