Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  11. Sajam poslova u Zagrebu
Zadnja izmjena: 19.10.2017.

11. Sajam poslova u Zagrebu

U utorak, 24.listopada 2017. godine u organizaciji Regionalnog ureda Zagreb, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Pučkom otvorenom učilištu, Zagreb održava se 11. Sajam poslova, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a u partnerstvu 9 gradova Zagrebačke županije (Dugo Selo, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sv. Ivan Zelina, Sv. Nedelja, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić), općine Bistra, Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada Zagreba, Gospodarske komore Zagreb i Pučkog otvorenog učilišta Zagreb kao domaćina.

Sajam poslova jedan je od niza projekata koji Regionalni ured Zagreb provodi s lokalnim partnerima, a u cilju usklađivanja ponude i potražnje na tržištu rada, rasta zapošljavanja i razvoja partnerskih odnosa svih dionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog i šireg tržišta rada.

Na ovogodišnjem Sajmu poslova sudjelovat će oko osamdesetak poslodavaca iz različitih područja i djelatnosti koji će na izložbenim pultovima i/ili kroz multimedijske prezentacije predstaviti svoje kadrovske potrebe, prikupiti informacije o kompetencijama tražitelja zaposlenja kao potencijalnim zaposlenicima te pronaći odgovarajuće radnike.

Tražitelji zaposlenja/nezaposlene osobe imat će priliku iz prve ruke od poslodavaca saznati koji se poslovi nude, kakve mogućnosti zaposlenja postoje,u izravnom kontaktu predstaviti se poslodavcima i ostaviti životopis, te se informirati o mogućnostima dodatne edukacije/osposobljavanja u organizaciji Zavoda u svrhu podizanja razine svojih kompetencija.

Uz poslodavce na Sajmu poslova svoje programe i slobodna radna mjesta posebno će predstaviti obrtnici Grada Zagreba i Zagrebačka županije (Obrtnička komora Zagreb i Udruženje obrtnika grada Zagreba).     

Na 11. Sajmu poslova organiziran je dodatni program koji uključuje, prezentaciju mjera aktivne politike zapošljavanja „Od mjere do karijere“, radionice usmjerene na pripremu nezaposlenih osoba za uspješno traženje posla, profesionalno informiranje o razvoju karijere, ciljani brzi razgovori poslodavaca s tražiteljima posla (Speed dating), predavanje na temu Postani poduzetnik.

Sajam poslova, manifestacija je koja svim posjetiteljima/tražiteljima posla pruža širi i otvoreni pristup radnim mjestima, a time i veću šansu za zapošljavanje, a poslodavcima mogućnost upoznavanja radne snage te izbor odgovarajućih potencijalnih zaposlenika.

11. Sajam poslova službeno će otvoriti mr.sc. Marko Pavić, Ministar rada i mirovinskog sustava, a program Sajma pronađite ovdje.