Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  Besplatne poslovne edukacije - Poslovni uzlet grada Koprivnice
Zadnja izmjena: 06.12.2017.

Besplatne poslovne edukacije - Poslovni uzlet grada Koprivnice

Pozivamo sve poduzetnike, obrtnike, nezaposlene koji razmišljaju o samozapošljavanju i sve ostale zainteresirane na ovogodišnji Poslovni uzlet grada Koprivnice koji će se održati 8. studenog 2017. godine u Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1), Koprivnica.
 
Sudionici će imati priliku sudjelovati u panel diskusiji koja će se dotaknuti razvoja poduzetništva u Koprivnici na kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci, poduzetnici i predstavnici vlasti. Također, mogu sudjelovati u edukaciji kako poslovati online pod nazivom „Cloud usluge ured u oblaku“ te na radionici Brandiranje proizvoda putem koje će posjetitelji imati priliku naučiti što je branding, kako utjecati na kupce i čitati signale s tržišta te dobiti uvid u primjere i vježbe brandiranja proizvoda. Svi zainteresirani mogu ispuniti prijavni obrazac klikom na link.

Cjelokupan program edukacija i popis predavanja možete pregledati ovdje.
 
Iako su edukacije besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na link,
broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr
 
Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.
 
Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.
Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te nagrađivanje najuspješnijih poduzetnika u Hrvatskoj.

Pratite projekt Poslovni uzlet i na Facebook stranici!