Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Zadarska  >  U Zadarskoj županiji Održan sastanak na temu: Prijedlog programa javnog rada – aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava
Zadnja izmjena: 06.11.2017.

U Zadarskoj županiji Održan sastanak na temu: Prijedlog programa javnog rada – aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava


U petak 3. studenoga 2017. godine u Maloj vijećnici Zadarske županije održan je sastanak na temu: Prijedlog programa javnog rada – aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava. 

Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Zadar, Zadarske županije, gradova i općina u Zadarskoj županiji. Uvodnu riječ je održao zamjenik župana Zadarske županije, Šime Mršić. Zatim je Rukovoditelj Odjela za tržište rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda u Zadru, Željko Marić prezentirao prisutnima program javnog rada, koji poslovi mogu biti obuhvaćeni programom, ciljanu skupinu i visinu subvencije. 
 
Na sastanku je dogovoreno da od ponedjeljka 6. studenoga 2017. godine gradovi i općine  kreću sa objavom natječaja za pronalaženjem nezaposlenih osoba koje će sudjelovati u programu javnog rada.