Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  Europski dan poslodavaca
Zadnja izmjena: 30.11.2017.

Europski dan poslodavaca 
Europska Mreža Javnih službi za zapošljavanje ove godine po drugi puta organizira Europski dan poslodavaca koji će se održati u periodu od 20. do 24. studenog, za vrijeme Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Tema Europskog dana poslodavaca u Hrvatskoj je Razvoj vještina radne snage.
Kao i ostale članice Europske mreže javnih službi za zapošljavanje, tako će i Hrvatski zavod za zapošljavanje organizirati Europski dan poslodavaca u periodu od 20. do 24. studenoga.
 
Cilj Europskog dana poslodavaca je informiranje o uslugama Zavoda, ali i mogućnostima za zaposlene i  nezaposlene osobe koje mogu proizaći u zajedničkoj suradnji. U fokusu hrvatskog dana poslodavca je informiranje poslodavaca s programima obrazovanja koje mogu realizirati u suradnji sa Zavodom kako za postojeće tako i za buduće zaposlenike, promocija osposobljavanja na radnom mjestu, prikupljanje informacija o znanjima i vještinama potrebnim za zapošljavanje radnika u tvrtkama, informiranje o mogućnostima obrazovanja zaposlenih radnika nedostatnih kompetencija radi zadržavanja radnih mjesta, posjeta poduzetnicima početnicima radi podrške u prvoj godini poslovanja te razvijanje poslovne suradnje između savjetnika za zapošljavanje i informiranje o uslugama i mjerama Zavoda.

Aktivnosti će biti usmjerene na poslodavce, prije svega na direktan kontakt savjetnika s poslodavcima u svim županijama u Republici Hrvatskoj.

Organizirani su okrugli stolovi na kojima su sudjelovali poslodavci i drugi dionici na lokalnom tržištu rada (HUP, HGK, HOK, županije, gradovi):
Cijeli program događanja obilježavanja EU dana poslodavaca možete pronaći ovdje.