Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  EURES  >  EURES projekti i selekcije kandidata  >  SR Njemačka  >  Arhiva  >  Zapošljavanje na poslovima magistra/magistre farmacije, Sjeverna Rajna - Vestfalija, SR Njemačka
Zadnja izmjena: 22.01.2018.

Zapošljavanje na poslovima magistra/magistre farmacije, Sjeverna Rajna - Vestfalija, SR NjemačkaU suradnji s njemačkom službom za zapošljavanje/EURES-om Njemačke objavljujemo oglas za slobodna radna mjesta magistra/magistre farmacije u ljekarni.

Prijave kandidata/kandidatkinja zaprimaju njemački EURES-ovi savjetnici stoga je potrebno životopis i popratno pismo na njemačkom ili engleskom jeziku u EUROPASS formatu poslati na adresu elektroničke pošte ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de s naznakom NRW 242– GES.

Osobe s kvalifikacijom stečenom u R. Hrvatskoj morat će s ciljem samostalnog obavljanja ljekarničke profesije zatražiti priznavanje stručne kvalifikacije pri njemačkom nadležnom tijelu. Sve informacije o postupku i uvjetima priznavanja stručne kvalifikacije u SR Njemačkoj pružit će na upit njemački EURES-ovi savjetnici. Do okončanja postupka priznavanja stručne kvalifikacije zasniva se ugovor o radu na poslovima pomoćnika/pomoćnice.
 

Magistar farmacije / magistra farmacije - NRW 242– GES (3)


Mjesto rada: okolica grada Duisburga, Nordrhein-Westfalen.

Zahtjevi za kandidate/kandidatkinje: završen studij farmacije, radno iskustvo nije nužno, spremnost na prihvaćanje ugovora o radu na pomoćnoj poziciji do završetka postupka priznavanja stručne kvalifikacije (dodatne informacije o postupku priznavanja stručne kvalifikacije u SR Njemačkoj pružit će na upit njemački EURES putem iznad navedene adrese e-pošte); opće poznavanje njemačkog jezika razini B2, te poznavanje medicinske terminologije na razini C1, spremnost na rad nedjeljom i praznikom te na noćna dežurstva.
 
Ponuda poslodavca: rad u obiteljskoj ljekarni sa 20-tak zaposlenika, ugovor o radu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, mjesečna bruto plaća u skladu s kolektivnim ugovorom, pomoć pri pronalasku smještaja i obavljanju administrativnih koraka po dolasku u Njemačku, pomoć u pripremi za polaganje ispita, rad uz pomoć mentora, daljnje usavršavanje, mogućnost obavljanja prvog razgovora putem Skypea.
 

Slobodna radna mjesta objavljena u 18. prosinca 2017., a prijave se zaprimaju do 18. siječnja 2018. godine.


Za rad hrvatskih državljana u SR Njemačkoj radne dozvole nisu potrebne.
Informacije o uvjetima života i rada u SR Njemačkoj: EURES portal - Život i rad.
Informacije o priznavanju stručnih kvalifikacija – Vaša Europa.
Savjeti i sugestije osobama koje se zapošljavaju u inozemstvu – www.hzz.hr - EURES savjeti i informacije.
Kako pripremiti prijavu za njemačko tržište rada – www.hzz.hr - EURES publikacije.