Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Sisačko-moslavačka  >  DOVRŠENA ANALIZA RAZVOJA POLITIKA ZA MLADE U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ, VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ I OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI
Zadnja izmjena: 16.01.2018.

DOVRŠENA ANALIZA RAZVOJA POLITIKA ZA MLADE U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ, VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ I OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

 Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak provodi završne aktivnosti projekta „U čem' je problem?“, koji s provedbom završava 31.1.2018. Od početka veljače prošle godine, u suradnji s partnerima, suradnicima i mladim osobama iz Sisačko – moslavačke, Vukovarsko – srijemske i Osječko – baranjske županije, održali su se sastanci mladih i donositelja odluka, učilo o razvoju politika za mlade i provela analiza gorućih problema i prioriteta za razvoj politika za mlade.

Pozivamo vas da pogledate rezultate njihova zajedničkog rada, objedinjene u dokumentu „Analiza prioriteta za razvoj politika za mlade u Sisačko – moslavačkoj, Vukovarsko – srijemskoj  i Osječko – baranjskoj županiji“.
Dokument možete pogledati ovdje (pdf).
 
Svoj primjerak Analize možete potražiti u uredima  Hrvatskog zavoda zapošljavanje i Info centrima za mlade u Sisku, Vukovaru i Osijeku. Analiza će poslužiti izradi županijskih programa za mlade te ostalim strateškim dokumentima u području mladih u uključenim županijama.

Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, kojemu su podršku u provedbi projekta pružili partneri: PRONI centar za socijalno podučavanje, uredi Sisak, Vukovar i Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni  ured Osijek i Područni ured Vukovar, Vukovarsko -srijemska i Sisačko - moslavačka županija te Agencija lokalne demokracije Sisak, kao i suradnik Osječko – baranjska županija. Projekt je financiran kroz program ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, a ciljevi su mu povećati znanja i vještine mladih relevantne za procese razvoja politika za mlade i poticati dijalog između mladih i donositelja odluka odnosno tvoraca politika u području mladih i rada s mladima.
 

Plakat


Ova objava odražava isključivo stajalište autora objave i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.