Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  Održavanje Dana poslova u turizmu - Split
Zadnja izmjena: 30.01.2018.

Održavanje Dana poslova u turizmu - Split
U petak, 02. veljače 2018. u Splitu u Sportskoj dvorani Gripe (Osječka 11) održava se završna manifestacija Dana poslova u turizmu, u trajanju od 9-15h na kojoj će se predstaviti više od 70 poslodavaca, a cilj manifestacije je na jednom mjestu okupiti ključne poslodavce iz sektora turizma i ugostiteljstva koji su u potrazi za sezonskim radnicima te sve nezaposlene osobe i ostale zainteresirane za rad u sezoni. 

Na trećim Danima poslova u turizmu očekuje se preko 5.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima.
 
Prilika je to da se nezaposlene osobe, zainteresirane za rad u sezoni, informiraju o otvorenim radnim mjestima kod brojnih poslodavaca-izlagača te s njima i izravno razgovaraju na izlagačkom mjestu. Pozivamo stoga sve zainteresirane za rad u sezoni da posjete manifestaciju i s potencijalnim poslodavcem dogovore uvjete svog zapošljavanja.

U sklopu Dana poslova u turizmu organiziran je natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” s ciljem promocije zanimanja i obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu za sve srednja škole i visoka učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva. Na završnoj manifestaciji ministar rada i mirovinskoga sustava mr. sc. Marko Pavić te ministar turizma Gari Capelli dodijelit će nagrade pobjednicima natječaja.
 
Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstava rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu.