Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti  >  Svečano potpisani Ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvu uprave za provedbu projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda
Zadnja izmjena: 20.02.2018.

Svečano potpisani Ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvu uprave za provedbu projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda


 
 
U Ministarstvu uprave danas su potpisana su dva ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte "Razvoj kompetencijskog okvira za zaposlene u javnoj upravi" i "Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu Republike Hrvatske". Ugovori su vrijedni 53,6 milijuna kuna, od čega je 45,6 milijuna sufinancirano novcem iz fondova EU-a.
 
U okviru projekta „Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu RH“, ukupne vrijednosti 40,5 milijuna kuna, sredstva će se izdvojiti kako bi se povećala učinkovitost javne uprave optimizacijom i standardizacijom poslovnih procesa i uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom. Preostalim iznosom, gotovo 13,1 milijuna kuna, financirat će se aktivnosti čiji je cilj razviti kompetencijski okvir za efikasnije upravljanje ljudskim potencijalima unutar javne uprave.
 
Projekti se odnose na djelotvornost, učinkovitost, ujednačenost u postupanju unutar svih tijela javne uprave, tj. u odvijanju svih procesa te na pružanje kvalitetnije usluge građanima i gospodarskim subjektima.
 
Potpisivanju je prisustvovala državna tajnica Katarina Ivanković Knežević, a potpisnici su ravnatelj Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje Ante Lončar, kao Posredničko tijelo razine 2, ministar uprave Lovro Kuščević, te, u ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, ministar mr. sc. Marko Pavić.