Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Krapinsko-zagorska  >  Održane tribine o mogućnostima osposobljavanja u građevinskoj djelatnosti
Zadnja izmjena: 13.04.2018.

Održane tribine o mogućnostima osposobljavanja u građevinskoj djelatnosti

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina u suradnji sa srednjom školom Bedekovčina organizirao je 12. travnja 2018. u Krapini i Zaboku informativne tribine o mogućnostima osposobljavanja u građevinskoj djelatnosti.
 
Zainteresirani kandidati imali su prilike čuti prezentaciju gospodina Zlatka Radmana, profesora s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju odraslih, o modelima osposobljavanja za pojedina građevinska zanimanja koja se temelje na velikom udjelu praktičnih vještina i pružaju mogućnost brzog svladavanja zahtjeva zanimanja koja su na tržištu rada izuzetno tražena. Obrazovanje nezaposlenih je mjera unutar koje se nezaposlene osobe uključuje u programe stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja u obrazovnim ustanovama kako bi se osposobili za zanimanja koja su trenutno tražena na tržištu rada.
 
Promjena zanimanja jednako kao i nadopuna vještina stečenih kroz rad postaje sve više dijelom pripreme za tržište rada ili potencijalno samozapošljavanje, a cjeloživotno učenje postaje nužnost kako bi bili konkurentni i nosili se s promjenama s kojima se suočavamo u profesionalnoj sferi djelovanja, a također i u okviru osobnoga, građanskog i društvenog djelovanja pojedinca.