Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Međimurska  >  Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom Županijom, Obrtničkom komorom Međimurja i Gospodarskom komorom, a povodom međunarodnog dana poduzetnica organizira sajam poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“
Zadnja izmjena: 15.05.2018.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom Županijom, Obrtničkom komorom Međimurja i Gospodarskom komorom, a povodom međunarodnog dana poduzetnica organizira sajam poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“


 

Sajam poduzetnica –„ Žena sam. Poduzetnica sam.“

 
Već četvrtu godinu Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom županijom, Obrtničkom komorom Međimurja i Gospodarskom komorom, a povodom Međunarodnog dana poduzetnica, organizira sajam poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“.

Sajam će se održati 19. svibnja 2018. godine s početkom u 10.00 sati u zgradi Scheier u Čakovcu, Matice hrvatske 2.

Sajam je organiziran s ciljem pružanja podrške ženama poduzetnicama koje su se hrabro odlučile na pokretanje vlastitog posla te predstavljanja poslovne politike, politike zapošljavanja i primjera dobre prakse te da se zainteresirani upoznaju s mjerama i mogućnostima usmjerenima na razvoj ženskog poduzetništva.

Da se zainteresiranim ženama ponudi mogućnost dobivanja što kvalitetnije informacije u svezi započinjanja posla te što realnija slika oko daljnjeg poslovanja, u organizaciju ovog sajma uz Obrtničku i Hrvatsku gospodarsku komoru  uključeni su i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Porezna uprava i HITRO.HR.