Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Zagrebačka i Grad Zagreb  >  Ministar mr.sc. Marko Pavić posjetio Regionalni ured Zagreb
Zadnja izmjena: 08.06.2018.

Ministar mr.sc. Marko Pavić posjetio Regionalni ured Zagreb

  
Dana, 04. lipnja 2018. godine Regionalni ured Zagreb posjetio je ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gosp. Ante Lončar sa suradnicima. Ovo je prvi puta u povijesti da je jedan ministar službeno posjetio Regionalni ured Zagreb, što govori o važnosti djelatnosti i usluga koje pruža HZZ-e.

Tijekom posjeta v.d. predstojnica RU Zagreb Marija Halić održala je prezentaciju o ustroju i radu Ureda, nakon koje se razvila konstruktivna rasprava usmjerena na rješavanje pitanja organizacije rada, edukacije zaposlenika i provedbe mjera aktivne politike zapošljavanja, te je održan radni sastanak.

Zaposlenici u Zavodu ključna su karika u poslovanju i pružanju usluga korisnicima, te im je potrebna puna podrška u svim mogućim oblicima, o čemu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava vodi brigu naglasio je ministar Pavić.

Po završetku radnog dijela ministar Pavić s ravnateljem HZZ-a gosp. Lončarem i suradnicima obišli su cijelu službu i upoznali se sa svakim zaposlenikom i njegovim radnim mjestom.

Ministar Pavić i ravnatelj Lončar pozorno su primali informacije i prijedloge zaposlenika i dali punu podršku radu RU Zagreb.