Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Koprivničko-križevačka  >  U PU Križevci završeno obrazovanje polaznika osposobljavanja za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju tesar/ica i fasader/ka za strojno žbukanje
Zadnja izmjena: 23.07.2018.

U PU Križevci završeno obrazovanje polaznika osposobljavanja za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju tesar/ica i fasader/ka za strojno žbukanje

  
U utorak i srijedu, 17.7.2018. i 18.7.2018. godine održani su završni ispiti za polaznike programa osposobljavanja za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju tesar/ica i fasader/ka za strojno žbukanje.

Svi polaznici uključeni u ovaj program obrazovanja uspješno su položili ispit čime su pokazali da su stekli znanja i vještine potrebne za rad na ovim poslovima te će im biti dodijeljeno Uvjerenje o osposobljenosti za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju tesar/ica i fasader/ka.

Osposobljavanje nezaposlenih osoba financirao je Hrvatski zavod za zapošljavanje, a obrazovanje je provedeno u suradnji sa Obrtničkim učilištem POUKA.