Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Požeško-slavonska  >  „POKAŽI POTENCIJAL“ – održano motivacijsko predavanje o poduzetništvu
Zadnja izmjena: 05.10.2018.

„POKAŽI POTENCIJAL“ – održano motivacijsko predavanje o poduzetništvu

   


Dana 3.10.2018. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi u sklopu projekta LIPA – Lokalna inicijativa za poduzetničku aktivaciju, nezaposlenim osobama održano je motivacijsko predavanje o poduzetništvu.

Predavanje su održali: gospođa Jadranka Krmpotić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta OBRIS, gospođa Marija Šarić, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica d.o.o. te Mario Kracl, viši stručni savjetnik za zapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Požega.

Prisutni su mogli saznati primjere dobre prakse u osnivanju poslovnih pothvata, uslugama poduzetničkih potpornih organizacija te potporama za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Zainteresirane nezaposlene osobe moći će testirati svoju poduzetničku ideju i proći individualna savjetovanja pri poduzetničkim potpornim organizacijama što će rezultirati pisanjem poslovnih planova za vlastite poslovne pothvate. Najbolji među njima biti će nagrađen besplatnim smještajem u jednom od poduzetničkih inkubatora na području Požeško-slavonske županije.

Na predavanju je bilo riječi i o potpori za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gdje su prisutni saznali sve o potpori, uvjetima za dobivanje potpore, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima, načinu bodovanja, primjerima dobre prakse korištenja potpore i slično.

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Požega, organizator predavanja, vrlo je zadovoljan odazivom nezaposlenih osoba zainteresiranih za samozapošljavanje te poziva sve ostale nezaposlene osobe zainteresirane za samozapošljavanje da se slobodno obrate Odjelu za tržište rada, Područni ured Požega.
 
  
 
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Požega nositelj je projekta „LIPA – lokalna inicijativa za poduzetničku aktivaciju“. Projekt sufinancira Europska unija u stopostotnom iznosu od 1.225.469,67 kuna iz Europskog socijalnog fonda, iz programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja  – faza III, a u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2016. - 2020.
Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Požega.