Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  EURES  >  Europski dani poslova  >  Arhiva  >  Sajam sezonskih poslova u turizmu u Austriji u zimskoj sezoni 2018./19.
Zadnja izmjena: 11.10.2018.

Sajam sezonskih poslova u turizmu u Austriji u zimskoj sezoni 2018./19.

 

 Hrvatski zavod za zapošljavanje, EURES i Austrijski ured za vanjsku trgovinu (ADVANTAGE AUSTRIA) zajednički organiziraju sajam sezonskih poslova u turizmu u Austriji u zimskoj sezoni 2018./19.

Svrha ovog događaja je pružiti priliku zainteresiranim osobama povezivanje ljetne sezone u Hrvatskoj i zimske sezone u Austriji, ostvarujući tako cjelogodišnju zaposlenost, jačati stručne i jezične kompetencije i postati konkurentniji po povratku na domaće tržište rada. Dok će prijepodnevni dio događaja biti zatvorenog tipa, poslijepodnevni dio sajma otvoren je za javnost kako bi svi zainteresirani imali priliku informirati se o uvjetima života i rada u Austriji, dostupnim ponudama poslodavaca te se prijaviti na radna mjesta za koja ispunjavaju uvjete.

EURES-ovi savjetnici iz pokrajina Salzburg, Štajerska i Tirol predstavit će uvjete i mogućnosti zapošljavanja u Austriji i specifičnosti svojih pokrajina, a profile kandidata kojima mogu ponuditi radna mjesta, kao i uvjete zapošljavanja na tim radnim mjestima možete pronaći ovdje. Profili i ponude poslodavaca koji će uz podršku ADVANTAGE AUSTRIA nazočiti događaju možete pronaći ovdje.

Sajam poslova održava se 2. listopada 2018. godine u hotelu Academia, Nova Ves 3, Zagreb. Dio programa koji je otvoren za javnost održat će se od 13:00 do 16:30 sati.

 Program prezentacija:

Izlagači se u pravilu uz njemački služe i engleskim jezikom. Od zainteresiranih kandidata očekuje se sposobnost komuniciranja na njemačkom ili iznimno na engleskom jeziku.