Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije
Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 

NOVO 2007-2013 


 

Novosti
Objavljeno: 1. veljače 2013.

Objavljena pitanja i odgovori u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2".

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 2, mjera 2.3, operacija 2.3.1, objavljena su pitanja i odgovori u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2'.

Dokumentacija s pitanjima i odgovorima dostupna je na našoj internetskoj stranici, u sekciji Natječaji ili na sljedećem linku: Questions and Answers_Network_II povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'