Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije
Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 

NOVO 2007-2013 


 

Novosti
Objavljeno: 27. rujna 2013.

Objavljen drugi krug Pitanja i odgovora u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava "Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom".

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 2, mjera 2.1, operacija 2.1.7, objavljen je drugi krug Pitanja i odgovora za natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) „Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom“.
 
Dokumentacija s pitanjima i odgovorima dostupna je na našoj internet stranici, u sekciji Natječaji ili na sljedećem linku: Questions and Answers_2IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'