Priopćenje sa 28. sjednice Upravnoga vijeća Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Zagreb, 24. svibnja 2011. održana je 28. sjednica Upravnoga vijeća Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upravno vijeće Hrvatski zavod za zapošljavanje prihvatilo je dopunu Uvjeta i načina korištenja sredstva za provođenje mjera iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prema Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu.

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje primilo je na znanje Izvješće o rezultatima Ankete poslodavaca 2011. godine.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora i građenju – 4. Faza radova na izgradnji poslovnog prostora za Ispostavu Petrinja Područne službe Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s odabranim Ponuditeljem Obrtnička zadruga Karlovac, J. Haulika 14 iz Karlovca.

Upravno vijeće Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje daje suglasnost ravnateljici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za potpisivanje Ugovora br. K4-659-01/11-01/05 za nabavu računalne opreme i usluga za nadogradnju komunikacijskog sustava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s odabranim Ponuditeljem CompING d.o.o., Vladimira Preloga 11, Zagreb.
Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje upoznato je sa projektom "Strategija razvoja Kontakt centra Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje".