EURES kontakti u Hrvatskoj


Zanima vas koje su države otvorile tržište rada, a u kojima je hrvatskim državljanima i dalje potrebna radna dozvola? Želite znati koje mogućnosti nudi EURES portal? Odgovore potražite u kategoriji EURES za tražitelje zaposlenja.

Poslodavac ste koji želi koristiti princip slobodnog kretanja ljudi? Imate potrebe za radnicima iz druge države članice jer posjeduju specifične jezične vještine? U kategoriji EURES za poslodavce saznajte kako EURES može pomoći.

U suradnji s EURES mrežom u drugim državama organiziramo selekcijske postupke i projekte zapošljavanja. Informacije o takvim projektima, kao i drugim inicijativama za zapošljavanje, potražite u kategoriji EURES projekti i selekcije kandidata.

Čuli ste za Europske dane poslova i želite saznati više o njima? Želite sudjelovati na nekom od takvih događanja? Svakako posjetite kategoriju Europski dani poslova.

Kako se pripremiti za traženje posla u određenoj državi? Kakva prijava se očekuje? Koja su vaša prava kao građanina Europske unije? Brošure s ovim i mnogim drugim informacijama potražite u kategoriji EURES publikacije.

Čvrsto ste odlučili potražiti posao na europskom tržištu rada? U tijeku traženja posla, kod pregovora s poslodavcem, prije odlaska ili prije povratka u Hrvatsku javljat će vam se brojna pitanja. Kako biste dobili odgovore i razjasnili nedoumice, konzultirajte kategoriju EURES savjeti i informacije. Osim brojnih korisnih informacija i poveznica na izvore informacija na mrežnim stranicama nadležnih institucija, pronaći ćete i odgovore na najčešće postavljana pitanja.
 
Ako i dalje niste pronašli traženi odgovor ili želite provjeriti vjerodostojnost ponude za posao koju ste dobili, pošaljite upit EURES savjetniku. EURES savjetnici pružaju informacije putem elektronske pošte, telefona te u osobnom kontaktu (grupnom ili individualnom). Nakon inicijalnog upita procijenit ćemo koji tip usluge najbolje odgovara Vašim potrebama. Obratite se EURES savjetniku zaduženom  za županiju Vašeg prebivališta!

 

 
The place for sharing European youth opportunities

Jedinstven pristup informacijama na unutarnjem tržištu EU - upoznajte se s Vašim pravima i mogućnostima!
Podnošenje prijava inspektoratu rada
Hrvatska u EU – vaše mogućnosti


  
EURES ZAGREB
Hrvatski zavod za zapošljavanje, RU Zagreb
Tel. 00385 (0)1 4699 959
e-pošta: EURES-Zagreb@hzz.hr

Grad Zagreb
Zagrebačka


EURES VARAŽDIN
Hrvatski zavod za zapošljavanje, RU Varaždin
Tel. 00385 (0)42 401 511
e-pošta: EURES-Varazdin@hzz.hr

Bjelovarsko-bilogorska
Koprivničko-križevačka
Krapinsko-zagorska
Međimurska
Varaždinska


EURES RIJEKA
Hrvatski zavod za zapošljavanje, RU Rijeka
Tel. 00385 (0)51 406 105
e-pošta: EURES-Rijeka@hzz.hr

Istarska
Karlovačka
Ličko-senjska
Primorsko-goranska
Sisačko-moslavačka
EURES OSIJEK
Hrvatski zavod za zapošljavanje, RU Osijek
Tel. 00385 (0)31 207 339
e-pošta: EURES-Osijek@hzz.hr

Brodsko – posavska
Osječko –baranjska
Požeško – slavonska
Virovitičko – podravska
Vukovarsko – srijemska

EURES SPLIT
Hrvatski zavod za zapošljavanje, RU Split
Tel. 00385 (0)21 310 543
e-pošta: EURES-Split@hzz.hr

Dubrovačko – neretvanska
Splitsko-dalmatinska
Šibensko-kninska
Zadarska
 

Ako sa željenim uredom ne možete ostvariti kontakt telefonom, ljubazno molimo da pošaljete upit na e-mail adresu tog ureda, te s adresom eures_hr@hzz.hr u kopiji. Na taj će način Vaš upit biti najučinkovitije riješen.

 

 
Za sve upite, možete nas kontaktirati i na: eures_hr@hzz.hr
Pratite nas na