Europski dani poslova

 

 

Zainteresirani ste za zapošljavanje radnika ili pronalaženje posla na europskom tržištu rada?

Tada su Europski dani poslova upravo ono što tražite!

 


Europski dani poslova povezuju poslodavce i tražitelje zaposlenja, a osim ponude poslova, ovdje možete dobiti informacije i praktične savjete od EURES savjetnika i drugih stručnjaka u području zapošljavanja i mobilnosti. U okviru Europskih dana poslova organiziraju se prezentacije i radionice o uvjetima života i rada u pojedinim državama, mogućnostima zapošljavanja u određenim sektorima ili o pisanju životopisa.
 
Stotine Europskih dana poslova svake se godine održavaju diljem Europe. Razlikuju se po veličini i tematici, no svima je cilj potpora mobilnosti na europskom tržištu rada, kako bi tražitelji posla pronašli najbolje radno mjesto, a poslodavci najbolje kandidate za otvorene pozicije.
 
Kako bi Europski dani poslova bili dostupni što većem broju ljudi, organiziraju se Europski online dani poslova, koji povezuju poslodavce i posloprimce u virtualnom svijetu. Dovoljno je registrirati se na portalu europeanjobdays.eu i prijaviti se za sudjelovanje na određenom događaju ili pratiti prezentacije o mogućnostima zapošljavanja, životnim i radnim uvjetima, postavljati pitanja EURES savjetnicima ili poslodavcima. Ako na portal postavite životopis, možete se izravno prijaviti na neko od ponuđenih radnih mjesta, te u dogovoreno vrijeme obaviti razgovor s poslodavcem putem online chata. Koji god vaši interesi bili, ovdje ćete pronaći događaj za sebe.
 
Više informacija o Europskim danima poslova pronaći ćete na europeanjobdays.eu.
 

► Arhiva

 

 

 

The place for sharing European youth opportunities

Jedinstven pristup informacijama na unutarnjem tržištu EU - upoznajte se s Vašim pravima i mogućnostima!
Podnošenje prijava inspektoratu rada
Hrvatska u EU – vaše mogućnosti