Europski dani poslova Europski online dan poslova „SEIZE THE SUMMER WITH EURES 2018“
 

 

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje / EURES Hrvatska u partnerstvu s EURES-om Portugala, Slovenije i Španjolske 15. veljače 2018. godine organizira Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom „Seize the Summer with EURES 2018“. Događaj je usmjeren na poslodavce iz zemalja partnera, te Francuske, Italije, Grčke, Malte i Cipra koji popunjavaju slobodna radna mjesta za ljetnu turističku sezonu, te tražitelje posla iz cijele Europe zainteresirane za sezonske poslove u turizmu i ugostiteljstvu.
 
Osim pružanja dodatne mogućnosti za povezivanje hrvatskih poslodavaca i radnika, ovim događajem pružamo potporu hrvatskim poslodavcima koji potrebe za radnicima ne mogu zadovoljiti kandidatima s nacionalnog tržišta rada, u prvom redu potrebe za turističkim animatorima, izvornim govornicima nekih od europskih jezika. Poslodavci će imati mogućnost predstavljanja svojih ponuda i ostvarivanja kontakta sa širokim spektrom kandidata iz svih članica Europskog gospodarskog prostora, u jednom danu i bez dodatnog troška.

Tražiteljima posla pruža se mogućnost stupiti u kontakt s nekim od hrvatskih ili poslodavaca iz drugih država članica s jakom ljetnom turističkom sezonom i tako steći radno iskustvo ili usavršiti strani jezik. Kako bi imali pristup svim funkcijama portala te mogli postaviti životopis i prijavljivati se za radna mjesta, zainteresirani tražitelji posla registriraju se na www.europeanjobdays.eu/en/jobseeker/register.
 
Poslodavci prije samog događaja imaju pristup životopisima prijavljenih kandidata i pozivaju odabrane kandidate na intervju putem integriranog pisanog, glasovnog ili video chata. Alternativno, kandidati prijavu mogu poslati i izravno poslodavcu na kontakte navedene u natječaju.
 
Svi zainteresirani moći će pratiti program prezentacija o uvjetima života i rada u državama odredišta, o ciljanim programima mobilnosti, kao i prezentacije poslodavaca izlagača. Službeni jezik događaja je engleski.
 
Detaljnije informacije o događaju i izlagačima, te ponudi poslova dostupne su na portalu https://www.europeanjobdays.eu/en/seizethesummer2018.

 

► Arhiva

 

 
 

 
    

 

The place for sharing European youth opportunities
Jedinstven pristup informacijama na unutarnjem tržištu EU - upoznajte se s Vašim pravima i mogućnostima!
Podnošenje prijava inspektoratu rada
Hrvatska u EU – vaše mogućnosti