Predstavljanje kampanje „Zaposli se u Hrvatskoj“

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavit će, u utorak 29. svibnja kampanju „Zaposli se u Hrvatskoj“ na Europskom trgu u Zagrebu i još 46 lokacija diljem Hrvatske od 15-18 sati.

Kampanja „Zaposli se u Hrvatskoj“ pokrenuta je kako bi se snažnije potaknulo zapošljavanje domaće radne snage u Hrvatskoj. Cilj promotivnih aktivnosti je informirati nezaposlene, poslodavce i široku javnost o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i programa za zapošljavanje za koje je samo ove godine Vlada Republike Hrvatske izdvojila više od 2.6 milijardi kuna.

Na predstavljanju kampanje uz ministra rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marka Pavića sudjelovat će i državne tajnice Katarina Ivanković Knežević i Majda Burić te ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Pozivamo stoga sve nezaposlene osobe, poslodavce, ali i svu ostalu zainteresiranu javnost da nam se pridruže na događanjima na kojima će na licu mjesta od naših savjetnika moći saznati sve informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja.