Prijava potrebe za radnikom i objava oglasa

Potrebu za radnikom možete prijaviti osobno, poštom, telefonom, putem elektroničke pošte, telefaxom ili preko naše internetske stranice.

Prijavu potrebe za radnikom dostavljate Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na propisanom Obrascu PR – Potreba za radnikom.

Prijava potrebe za radnikom

Obrazac (DOC)

Preuzmi

Po primitku PR-a, Hrvatski zavod za zapošljavanje Vašu će prijavu objaviti obavezno na našoj internetskoj stranici.

Nakon izvršenog odabira kandidata od strane savjetnika/savjetnice dobit ćete na propisanom obrascu popis osoba koje ispunjavaju tražene uvjete iz prijave potreba za radnikom. Radi obveze aktivnog traženja posla molimo Vas da nakon primitka popisa osoba isti vratite Zavodu s povratnom informacijom o odazivu upućenih kandidata.

Nakon što izvršite odabir kandidata i izaberete osobu s kojom ćete zasnovati radni odnos, nama dostavljate presliku ugovora o radu ili presliku obrasca M-1 prijave na mirovinsko osiguranje.

Kako zaposliti sezonskog radnika?

Ako su Vam potrebni sezonski radnici ...kuhari, konobari, sobarice, pomoćnici u kuhinji, prodavači, mesari, recepcionari, vozači, vrtlari, animatori i drugi... ako, dakle, trebate takve sezonske radnike, a niste sigurni kako ih naći, pozivamo Vas da nam se s povjerenjem javite. Naši će Vam stručnjaci brzo, profesionalno i odgovorno pomoći!

Što Vam nudimo?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom praćenju naših korisnika zainteresiranih za sezonske poslove, imamo kvalitetnu bazu podataka o njima, o njihovom formalnom obrazovanju, znanju stranih jezika, interesima, općoj informiranosti, i motiviranosti za posao… Mi smo ih, dakle, već ranije unaprijed uputili u pojedinosti oko postupka sezonskog zapošljavanja, anketirali i dijelom pripremili za rad u sezoni

Izbor i priprema

Nakon što najbližem područnom uredu HZZ-a (ili bilo kojem drugom našem uredu!) javite koji profil radnika Vam je potreban, naši će stručnjaci za posredovanje u najkraćem roku odabrati željeni kadar i pripremiti ga za posao. Zato ponekad moramo podrobnije upoznati Vaše uvjete, zahtjeve i specifičnosti kako bi naš odabir Vaših budućih radnika u potpunosti odgovarao Vašoj potražnji za radnicima.

Kako zaposliti sezonskog radnika?

  • ukoliko želite posredovanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, potrebno je dostaviti prijavu potrebe za radnicima - PR (osobno, poštom, telefonski, faksom ili e-mailom);
  • s obzirom na to da Hrvatski zavod za zapošljavanje ima kvalitetnu bazu podataka o formalnom obrazovanju, znanju stranih jezika, interesima, općoj informiranosti i motiviranosti nezaposlenih osoba zainteresiranih za rad u sezoni, savjetodavci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pružit će Vam konkretne podatke o trenutnoj ponudi sezonskih radnika iz evidencije nezaposlenih, te obaviti (pred)izbor zainteresiranih kandidata, ukoliko imate potrebu za tim;
  • imate mogućnost, svake godine već od ožujka na našoj internetskoj stranici kontinuirano pratiti ponudu sezonske radne snage po zanimanjima u svim područnim uredima RH;


Kako objaviti oglas

Ukoliko tražite zaposlenike obratite nam se s povjerenjem. Možemo Vam pomoći pronaći radnika koji odgovara Vašim potrebama.

Ispunite obrazac Prijava potrebe za radnikom (.docx)

Prijava potrebe za radnikom

Obrazac (DOC)

Preuzmi

Pošaljite nam obrazac putem e-maila na dolje navedene adrese najbližeg regionalnog/područnog ureda: