Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

U Slavonskom Brodu uspješno održani Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

20. veljače 2024.

 dani poslova SB2

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Slavonski Brod, u petak, 16. veljače 2024. godine, uspješno su održani Dani poslova u Slavonskom Brodu.

Ovaj događaj, koji je okupio nezaposlene osobe i poslodavce iz svih sektora, s posebnim naglaskom na sektor turizma, imao je za cilj uspostaviti korisne kontakte i olakšati proces zapošljavanja.

Na događanju se posjetiteljima predstavilo četrnaest uspješnih hrvatskih poslodavaca, pružajući priliku nezaposlenima da se direktno upoznaju s potencijalnim poslodavcima.

Također, učenički servis Tehničke škole i Studentski centar iz Slavonskog Broda imali su priliku predstaviti svoje usluge i mogućnosti za zapošljavanje.

Poseban naglasak bio je na praktičnim radovima učenika Obrtničko-tehničke škole Slavonski Brod, koji su kroz svoje radove demonstrirali svoja znanja i vještine, pružajući poslodavcima uvid u potencijalne talente.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ante Lončar, u pratnji zamjenice gradonačelnika grada Slavonskog Broda, Marine Martić Puača, posjetio je izlagače na Danima poslova, ističući važnost ovakvih događaja za lokalnu zajednicu i tržište rada.

Dane poslova u Slavonskom Brodu posjetilo je oko 500 posjetitelja, uključujući nezaposlene osobe, zaposlene osobe koje žele promijeniti posao te studente i učenike završnih razreda srednjih škola s područja grada Slavonskog Broda.

Poslodavci su izrazili zadovoljstvo organizacijom ovog događaja, ističući da im je pružio izvanrednu priliku za pronalazak budućih zaposlenika.

Zahvaljujemo svim sudionicima, posjetiteljima i partnerima koji su doprinijeli uspjehu ovog događaja. Hrvatski zavod za zapošljavanje nastavit će poticati inicijative koje promiču zapošljavanje i ekonomski razvoj lokalnih zajednica.