Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Nove online usluge Zavoda

5. prosinca 2023.

Nezaposlene osobe i ostali tražitelji zaposlenja od utorka 5.12.2023. mogu se prijaviti u evidenciju Zavoda putem ONLINE PRIJAVE te također podnijeti ONLINE ZAHTJEV ZA NOVČANU NAKNADU.

ONLINE PRIJAVA I ONLINE ZAHTJEV ZA NOVČANU NAKNADU nove su online usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojima je omogućena brža i jednostavnija prijava u evidenciju Zavoda i podnošenje zahtjeva za novčanu naknadu za što Vam je potreban samo token banke, e-osobna iskaznica ili vjerodajnica FINA-e.

ONLINE PRIJAVI u evidenciju Zavoda možete pristupiti OVDJE, a ONLINE PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA NOVČANU NAKADU, po prijavi u evidenciju Zavoda OVDJE.

Prijava u evidenciju nezaposlenih osoba i podnošenje zahtjeva za novčanu naknadu i dalje se može izvršiti i osobnim dolaskom prema mjestu prebivališta, odnosno boravišta ili preporučeno poštom, a detaljnije informacije možete potražiti na poveznicama: prijava u evidenciju i ostvarivanje prava na novčanu naknadu. Prijava u evidenciju Zavoda i podnošenje zahtjeva za novčanu naknadu putem e-maila bit će moguća zaključno do 6.12.2023.

Sastavni dio prve prijave je i registracija na portalu Burza rada koja uključuje i verifikaciju e-mail adrese. E-mail adresa se verificira na način da se u Kontakt podacima u polje E-mail upiše ispravna e-mail adresa i klikne na tipku Verificiraj. Nakon što zaprimite e-mail poruku u svoj inbox, potrebno je kliknuti na poveznicu za verifikaciju koja će Vas preusmjeriti na portal gdje će biti prikazana poruka o uspješnoj verifikaciji te će Vaša e-mail adresa biti upisana u sustav kao valjana.

Ako uskoro nakon klika na tipku Verifikacija na navedenu e-mail adresu ne dobijete potvrdu, molimo Vas da provjerite je li upisana adresa ispravna, kao i svoj spam ili junk folder.