Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Prijava u evidenciju nezaposlenih

ONLINE PRIJAVA nova je usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom je omogućena brža i jednostavnija prijava u evidenciju Zavoda – potreban Vam je samo token banke, e-osobna iskaznica ili vjerodajnica FINA.

Online prijava

Prijava u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nije obavezna, a osoba se može prijaviti kada se odluči za aktivno i sustavno traženje posla. Nezaposlene osobe i ostali tražitelji zaposlenja mogu se prijaviti u evidenciju Zavoda putem Online prijave ili osobnim dolaskom.

ONLINE PRIJAVA nova je usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom je omogućena brža i jednostavnija prijava u evidenciju Zavoda - potreban Vam je samo token banke, e-osobna iskaznica ili vjerodajnica FINA.

ONLINE PRIJAVI u evidenciju Zavoda možete pristupiti ovdje

Za prijavu u evidenciju nezaposlenih osoba osobnim dolaskom potrebno je priložiti:

  • identifikacijski dokument (važeću osobnu iskaznicu izdanu u RH, drugoj članici EGP-a ili Švicarskoj, odnosno putovnicu ili boravišnu iskaznicu za državljanina treće zemlje)
  • potvrdu o boravištu (ukoliko se osoba prijavljuje izvan mjesta prebivališta navedenog na osobnoj iskaznici).
  • državljani država članica EGP-a ili Švicarske prilažu potvrdu o adresi (ukoliko osoba nema prijavljen privremeni boravak na MUP-u može se priložiti i prijava iz sustava e-visitor kao dokaz adrese na kojoj osoba boravi)
  • svjedodžbu o završenoj školi ili diplomu, original na uvid ili ovjerenu kopiju (ukoliko osoba ne posjeduje original)
  • podatak o OIB-u

Kontakte regionalnih/područnih ureda s ispostavama i njihovo radno vrijeme možete pronaći ovdje.